Tel: 033 463 29 79

Wijnkaart met stijl

wijnbar-wijnproeverij-amersfoort-wijncursus-utrecht-high-wine-winebar-proefnotitie.jpg

Ik ben bezig met een nieuwe wijnkaart. Althans, een wijnkaart…Die hebben we eigenlijk niet. We hebben een wisselend assortiment wijnen, minimaal 40 per glas. En wisselend betekent dan ook echt REGELMATIG wisselend; geen enkele week staan er dezelfde flessen open. Onze sommeliers geven aan tafel advies en laten altijd eerst proeven voordat u een keuze maakt. De sommeliers zijn de wijnkaart, zij hebben de kennis en verrassen en adviseren u graag.

Aan mij de taak om af en toe wat nieuwe verassingen toe te voegen. Dat doe ik met plezier. Mijn neus is altijd op zoek naar nieuwe dingen, mooie smaken, passievolle wijnmakers en importeurs. Wijnen met een verhaal, een eigen stijl. Passend bij mijn stijl maar vol variatie en diversiteit zodat ik zeker weet dat er voldoende in uw stijl te proeven valt.

Eline