Tel: 033 463 29 79

Werken aan een droom

wijnbar-wijnproeverij-amersfoort-wijncursus-utrecht-high-wine-winebar- blog.png

Het is bijna zover. Het is zo fijn om zo meteen eindelijk te kunnen starten…
Wat begon met een moodboard in de laatste maanden van 2014 wordt nu werkelijkheid!
Een plek waar gasten échte aandacht krijgen en kunnen genieten van een mooi glas en lekkere hap. Mijn passie overdragen. Mensen verrassen, verzorgen en elkaar laten ontmoeten in een huiselijke en warme sfeer. Dat is wat ik voor ogen heb. Dit alles komt samen in een fantastische wijnbar! En dat nog wel op de mooiste locatie van Amersfoort!
Vanaf juni ga ik open……En dat betekent nu schetsen, plannen maken, gesprekken voeren, teksten schrijven, dingen ontwerpen en weer in de prullenbak gooien om vervolgens weer opnieuw te beginnen, met cijfertjes stoeien, verbouwen, etc etc.
In niet al deze ‘voorwerkzaamheden’ ben ik even goed. Gelukkig krijg ik hulp. Mensen die over mijn schouder meekijken, met me brainstormen, meelezen…..heel veel lieve collega’s, vrienden en familie.
En dan kan ik straks echt mijn ding doen! Uiteraard blijven schaven aan het concept, wijnkaart en de menukaart, maar vooral: in de wijnbar gasten laten genieten van de wondere wereld van wijn, ze ontmoeten en ze laten proeven. Zorgen dat iedereen volop aan het genieten is.
Ik kijk uit naar het terrasseizoen. Een nóg grotere glimlach verschijnt als ik denk aan de zonnestralen in de namiddag met een glas Champagne op het terras.  
Kom je gauw kijken of je net als ik hier een enorme glimlach van krijgt?

Eline