Wijnbar Zuster Margaux. Thuis buiten de deur.

 

Dat gevoel van dwalen in verhalen. Van zigzaggen door kleine steegjes, langs hoge muren waarvan je niet ziet wat erachter plaatsvindt. Van uiteindelijk uitkomen bij die ene bar, waar de ober je welkom heet met dat uitstekende glas wijn... dat gevoel beleef je bij Zuster Margaux, gelegen in de Mariënhof. Middenin de binnenstad van Amersfoort zijn hier alle ingrediënten voor ontspanning en vertrouwde gesprekken aanwezig. De eeuwenoude bakstenen van dit klooster vertellen je dat het goed toeven is. Dat je thuiskomt of juist weer even dat vrije gevoel ervaart.

Natuurlijk, als je na lang dwalen die ene bar vindt dan smaakt elk glas wijn. Bij Zuster Margaux proef je echter ook die herinnering aan oprechte aandacht en heerlijke streekproducten. Naast goed gastheerschap waardoor je, net als op vakantie, de tijd even vergeet en langer blijft zitten dan gepland. En, wie weet, nog een keertje naar teruggaat.
 

 
IMG_2353.jpg
 


Openingstijden

donderdag en vrijdag            vanaf 17.00 uur
zaterdag en zondag               vanaf 15.00 uur
 

 

 de wijnbar

Tussen de muren van het verleden is hier alle rust en ruimte voor het voeren van goede gesprekken, het bouwen (en ophalen) van mooie herinneringen en voor fijn proeven. 


 Lees meer over onze wijnbar

 
IMG_2115.jpg

CONTACT MET ZUSTER MARGAUX

Zuster Margaux biedt meer. Een wijncursus, wijnproeverij, High Wine of plek voor een exclusieve bijeenkomst of evenement. De sommeliers lichten het graag toe bij een goed glas wijn. 
 

Neem contact met ons op

 
Verjaardag ZM 2.jpg