Tel: 033 463 29 79

gezichten van
zuster margaux

Oprechte aandacht en u kunnen verleiden om eens een keer wat anders te proeven tijdens een goed gesprek met elkaar. Dat is waar wij voor willen staan; telkens weer dat ene kleine verschil maken, elke dag wat mooier kleuren en een moment van geluk ervaren. Wat een mooi vak hebben wij toch!

WOUTER VAN ESSEN Wouter heeft een grote wijnpassie, die hij jaren geleden ontwikkelde tijdens het werken in een wijnhandel. Vanuit zijn liefde voor wijn besloot hij een paar jaar later om naast zijn drukke zorgbaan toch ook nog wat uurtjes in de week te werken in een wijnbar en zo de wijn te blijven ontarmen. Nu versterkt Wouter het team, want hij liet de kans niet voorbij gaan toen hij een tijdje geleden hoorde dat er een functie vrij kwam in zijn favoriete wijnbar!

WOUTER VAN ESSEN

Wouter heeft een grote wijnpassie, die hij jaren geleden ontwikkelde tijdens het werken in een wijnhandel. Vanuit zijn liefde voor wijn besloot hij een paar jaar later om naast zijn drukke zorgbaan toch ook nog wat uurtjes in de week te werken in een wijnbar en zo de wijn te blijven ontarmen.
Nu versterkt Wouter het team, want hij liet de kans niet voorbij gaan toen hij een tijdje geleden hoorde dat er een functie vrij kwam in zijn favoriete wijnbar!

STIJN VAN DE WOLFSHAAR

STIJN VAN DE WOLFSHAAR

ELINE GROENENDIJK | Register Vinoloog Eline stond voor de klas maar wilde na enkele jaren haar enorme liefde en passie voor wijn en lekker eten volgen. Haar kennis komt nu helemaal tot z'n recht in de wijnbar. Ze deelt deze ook graag tijdens de Private Dinings, masterclasses, cursussen en evenementen.

ELINE GROENENDIJK | Register Vinoloog

Eline stond voor de klas maar wilde na enkele jaren haar enorme liefde en passie voor wijn en lekker eten volgen. Haar kennis komt nu helemaal tot z'n recht in de wijnbar. Ze deelt deze ook graag tijdens de Private Dinings, masterclasses, cursussen en evenementen.

PATRICK PIETERS | Chefkok Chefkok Patrick kent de Mariënhof als geen ander! Al meer dan 14 jaar verzorgt hij de gasten van de Mariënhof met zijn altijd heerlijke kookkunsten. Voor deze alleskunner is de keuken zijn tweede thuis. Met veel plezier ontfermt hij zich nu ook over de gasten van de wijnbar.  

PATRICK PIETERS | Chefkok

Chefkok Patrick kent de Mariënhof als geen ander! Al meer dan 14 jaar verzorgt hij de gasten van de Mariënhof met zijn altijd heerlijke kookkunsten. Voor deze alleskunner is de keuken zijn tweede thuis. Met veel plezier ontfermt hij zich nu ook over de gasten van de wijnbar.  

MAURICE VAN ROSSUM | Locatie Manager Vier jaar geleden heeft Maurice de Mariënhof volledig opgestart. Zuster Margaux ziet hij als de geboorte van een tweede kindje.  Als echte horeca man drinkt Maurice graag een goed glas wijn en ziet zijn passie voor verzorgen en verrassen perfect aansluiten bij Zuster Margaux. Met zijn brede glimlach ontvangt hij u graag!

MAURICE VAN ROSSUM | Locatie Manager

Vier jaar geleden heeft Maurice de Mariënhof volledig opgestart. Zuster Margaux ziet hij als de geboorte van een tweede kindje. 
Als echte horeca man drinkt Maurice graag een goed glas wijn en ziet zijn passie voor verzorgen en verrassen perfect aansluiten bij Zuster Margaux.
Met zijn brede glimlach ontvangt hij u graag!

IMARA WIMMERS Een Amersfoortse in hart en nieren. Imara is van oorsprong een make-up artist, maar heeft helemaal haar rol gevonden als partymanager in de Mariënhof. Haar enthousiasme laat ze ook graag zien in de wijnbar. 

IMARA WIMMERS

Een Amersfoortse in hart en nieren. Imara is van oorsprong een make-up artist, maar heeft helemaal haar rol gevonden als partymanager in de Mariënhof. Haar enthousiasme laat ze ook graag zien in de wijnbar. 

GERARDO SANCHEZ Gerardo werkt al 25 jaar in de horeca en heeft ervaring bij diverse gerenommeerde bedrijven. Inmiddels is hij twee jaar aan het werk in de Mariënhof en het Muntgebouw. Gerardo is half Spaans, dus de wijn stroomt door zijn bloed! Hij staat ook graag voor u klaar in de wijnbar.

GERARDO SANCHEZ

Gerardo werkt al 25 jaar in de horeca en heeft ervaring bij diverse gerenommeerde bedrijven. Inmiddels is hij twee jaar aan het werk in de Mariënhof en het Muntgebouw. Gerardo is half Spaans, dus de wijn stroomt door zijn bloed! Hij staat ook graag voor u klaar in de wijnbar.