Agenda

Wij hebben geregeld leuke (wijn)activiteiten gepland staan. Van wijnproeverijen en wijncursussen tot aan optredens van verschillende artiesten. Lees hieronder wat er bij ons in de agenda staat.

 

wijnbar-wijnproeverij-amersfoort-wijncursus-utrecht-high-wine-winebar

FRIDAY WINES - 15 september Elke derde vrijdag van de maand luiden wij in onze wijnbar op sfeervolle wijze het weekend in. Kom langs en geniet van onze speciaal geselecteerde wijnen, een passend gerechtje van de chef en heerlijke lounge muziek! Deze editie introduceren we onze nieuwe najaarswijnen waarbij u kunt genieten van een heerlijk bordje Coq au Vin! Uiteraard kunt u ook kiezen uit de andere wijnen en de gerechten van de kaart. Toegang is gratis! 


wijnbar-wijnproeverij-amersfoort-wijncursus-utrecht-high-wine-winebar

LIBANEES WIJNWEEKEND - 6 t/m 8 oktober De kwaliteit, het bijzondere verhaal en de excellente prijs/kwaliteit verhouding van Libanese wijnen overtuigt al geruime tijd top restaurants, pok steeds meer restaurants in Nederland. Libanon is een van de oudste wijn producerende landen ter wereld. De uitstekende klimatologische omstandigheden en de geografische ligging in combinatie met de zeer hoog gelegen wijngaarden zorgen voor uitstekende omstandigheden voor wijnbouw. 
Op vrijdag organiseren wij een speciale Masterclass Libanese wijnen en op zaterdag en zondag bieden wij speciale Wine Flights met een Libanees gerechtje in de wijnbar!  


wijnbar-wijnproeverij-amersfoort-wijncursus-utrecht-high-wine-winebar

MEET WINEMAKER RUUD PERSOON - 12 oktober Sinds 2006 heeft de Nederlandse familie Persoon een wijn- en olijfgaard in het mooie, pure Montsant in het Noordoosten van Spanje. De druiven worden met de hand geplukt. Met respect voor de natuur worden zeer karakteristieke wijnen gemaakt van zeer hoog niveau. Alleen in de betere gastronomie van Nederland worden de wijnen geschonken (o.a. bij het RIJKS). De witte en rode wijnen zijn een must om te proeven! Deze avond ontmoet je de eigenaar Ruud Persoon. Hij vertelt je alle prachtige verhalen van het domein (met beeldmateriaal!) en laat zijn wijnen proeven.  
Informatie: donderdagavond 12 oktober om 19.30 uur. De kosten bedragen 20,- per persoon.