Agenda

Wij hebben geregeld leuke (wijn)activiteiten gepland staan. Van wijnproeverijen en wijncursussen tot aan optredens van verschillende artiesten. Lees hieronder wat er bij ons in de agenda staat.

 

IMG_2659.jpg

FRIDAY WINES feest editie! - vrijdag 17 november Wij waren genomineerd voor Winebar of the Year, dankzij jullie stemmen! We hebben niet gewonnen, maar wel heel goed commentaar van de jury gehad. We zijn blij en gaan volgend jaar weer enorm ons best doen om te winnen.

Helemaal nu de feestdagen weer in zicht komen is het tijd voor een feestje! Voor aankomende Friday Wines hebben we daarom vier prachtige nieuwe ‘feestwijnen’ geselecteerd. Hierbij serveren we een echt feestgerechtje. Ook de muziek regelen we!

Kom je ook proeven en proosten op vrijdag 17 november vanaf 18.00 uur?


logotipo-rodriguez-de-vera.jpg

A BIG VISIT FROM SPAIN! - 18 november Op zaterdag 18 november komt wijnmaker Pepe Rodriguez uit Castilla naar Zuster Margaux! De familie Rodriguez de Vera is gezegend met een schat aan wijnwijsheid en heeft maar liefst zeven generaties van wijnbrouwers in de familie. Zowel de bodega als de wijngaarden van deze familie liggen op 986 meter boven zeeniveau. Het gebied wordt dan ook wel “het Balkon naar de Middellandse Zee” genoemd. Ze bezitten 20 ha eigen wijngaarden, met druivenstokken die tussen de 20 en 60 jaar oud zijn. 

Ervaar tijdens de proeverij de smaak van deze topwijnen en hoor hoe ze gemaakt worden. Sluit vervolgens aan voor een heerlijk tapasdiner! 


pays doc.png

PAYS D'OC WINEFLIGHT WEEKEND - 23 november tot en met 26 november  Dit weekend staat in het teken van de Zuid Franse regio Pays d’Oc. Wij willen onze gasten kennis laten maken met de kwaliteit en diversiteit van Pays d’Oc. Gedurende dit weekend hebben wij daarom een mooi aanbod voor een wine flight: Proef en geniet van 4 wijnen (2 wit en 2 rood) uit deze regio voor slechts 10,- per persoon.


Janna-Rijpma-Wijngids-alleen-voor-vrouwen-kaft--770x1024.jpg

SIGNEERSESSIE EN MINIPROEVERIJ MET JANNA MEPPELINK - Vrijdag 1 december

Vrijdag 1 december hebben wij niemand minder dan Janna Meppelink te gast bij Zuster Margaux! Janna is bekend van haar nieuwe boek ‘wijngids voor vrouwen’. Janna deelt deze avond graag haar passie voor wijn en zal een exclusieve mini proeverij verzorgen voor de aanwezige gasten. Ervaar hoe Janna proeft, lees haar beschrijvingen in het nieuwste boek en scoor direct een exemplaar tijdens de signeersessie. Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld de feestdagen!

In dit unieke boek beschrijft Janna maar liefst 101 van haar meest favoriete wijnen. Van goedkoop tot duur, te vinden in een supermarkt, de betere wijnwinkel of op internet.

Janna Rijpma-Meppelink is vinoloog, wijnschrijver, wijnconsultant en Nederlands enige gastro-entertainer. Zij schreef onder andere vier edities van de succesvolle Wijngids voor het zakenleven. Haar wijnverhalen en columns zijn jarenlang gepubliceerd in De Telegraaf en in diverse lifestylebladen. Ze geeft workshops en masterclasses in binnen- en buitenland. Tevens heeft zij een methode ontwikkeld waarmee wij onze zintuigen nog beter kunnen gebruiken, N.O.M.O.H. genaamd.


Proost.jpg

KERSTAVOND BIJ ZUSTER MARGAUX - Zondag 24 december

Samen met u willen wij het jaar afsluiten en zullen we op spectaculaire wijze het jaar uit proosten! Kerstavond is de laatste dag van het jaar dat Zuster Margaux geopend is en dus een perfect moment om de feestdagen te starten. Wij nodigen u daarom van harte uit om op kerstavond voor gereduceerde prijzen van onze wijnen te genieten.

Kerst avond prijzen
Absolute top wijnen:    van € 8,50 op kerstavond € 6,50
Bijzondere wijnen:       van € 6,50 op kerstavond € 4,50
Heerlijke wijnen:          van € 4,50 op kerstavond € 3,50

Kom je op kerstavond met ons proosten op een fantastisch jaar en genieten van ons ruime aanbod open wijnen?