Tel: 033 463 29 79

wijnproeverijen

Pays d’Oc on (Wine) Tour - 18 oktober

Speciaal voor Nederlandse wijnliefhebbers organiseert Pitch PR in samenwerking met het kwaliteitslabel Pays d’OC IGP, 8 wijnproef avonden in de leukste wijnbars van het land, dus natuurlijk ook bij ons!

Tijdens de Pays d’Oc on (wine) Tour leer je van alles over de wijnen van Pays d’OC, uit het zonnige zuiden van Frankrijk. En uiteraard worden er ook een flink aantal pareltjes opengetrokken.

INfORMATIE

PROEVERIJ

Van 20:00 – 21:30

12,50 euro p.p.


Masterclass Rioja rules - 2 november

Rioja is het meest beroemde wijngebied van Spanje. En ook precies hét wijngebied voor dit seizoen.

Veel mensen kennen alleen de rode Rioja’s waarin het druivenras Tempranillo domineert. Maar wisten jullie dat witte Rioja ook uiterst smaakvol kan zijn? Vaak een vol en rijke wijn die fantastisch is bij bij mooie visgerechten en kaas.

De ene Rioja is de andere niet; en dat zul je ervaren tijdens deze masterclass.

Tijdens deze masterclass en proeverij leer je alles over het gebied Rioja en zul je de verschillen ervaren. De proeverij wordt begeleid door de wijnmaakster van Bodegas Bohedal in Rioja samen met twee vinologen met enorme kennis en passie voor Spanje.

informatie

MASTERCLASS

Van 19:30 - 22:00

27,50 euro p.p.


Sommelierswijnen voor het gastronomische seizoen - vrijdag 23 november

Het seizoen van wild, truffel en culinair is aangebroken. De sommeliers in het restaurant gaan hard aan de slag met de mooiste wijn spijs combinaties. Maar wist u dat dit heel makkelijk zelf te doen is thuis met de juiste informatie en keuzes? We gaan u leren hoe eenvoudig het is om thuis de mooiste combinaties te maken. Wat is nou een ‘wildwijn’ of ‘truffelwijn’? En bestaat dat eigenlijk wel?

Sommelier en importeur Bernd Weeke – hij werd in 2016 vinoloog van het jaar - en Register Vinoloog Eline Groenendijk vertellen jullie alles over wijn spijs combinaties en laten jullie veel diversiteit proeven.

Een leerzame en vooral heerlijke avond!

Informatie

masterclass

Van 19.30 uur - 22.00 uur

27,50 euro p.p.