Tel: 033 463 29 79

GROEPEN

Mogelijkheden voor groepen

 

Even de tijd vergeten en langer blijven zitten dan dat je van plan was, dat kan ook voor grotere gezelschappen en zelfs buiten de muren van Zuster Margaux. Er zijn meerdere mogelijkheden om Zuster Margaux te ervaren. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte.

Feest en borrel

Als u met meer dan 40 personen wilt komen kunt u Zuster Margaux (elke dag van de week) in haar geheel afhuren. Een kleiner gezelschap kan uitstekend terecht in de wijnkelder en bij mooi weer natuurlijk in de Kloostertuinen.

 

Private dining

De Lounge of Spijskamer helemaal voor uzelf en u een aantal uren met uw gezelschap laten verwennen van al dat lekkers uit de keuken of wijnkast? Dat kan! Het enige wat wij willen weten is wat u niet lust…

Wijnproeverij

Even een uurtje met uw gasten meerdere wijnen proeven en er ook nog alles bij uitgelegd krijgen? Onze vinologen staan te trappelen dit voor u te verzorgen. Met elkaar bepalen we het thema van de proeverij en de rest verzorgen wij.

 

Catering

Omdat het steeds vaker werd gevraagd en we het stiekem erg leuk vinden, kunt u de wijnen en gastvrijheid van Zuster Margaux ook bij u thuis of op de zaak laten komen. Denk aan de vrijdagmiddagborrel, een bijzondere verjaardag of het ‘helemaal af zijn‘ van het tuinfeest.

Wijnsloep

Geniet samen met uw gezelschap van een heerlijke vaartocht door de prachtige wateren van Utrecht. Proef tijdens de tocht de heerlijke wijnen en happen van onze wijnbar. Kijk voor alle informatie en contact op de website van WIJNSLOEP.NL