Tel: 033 463 29 79

Masterclass Jungwinzer Rheinhessen, Duitsland
Jun
23
3:00 PM15:00

Masterclass Jungwinzer Rheinhessen, Duitsland

Jonge, hippe, Duitse wijnmakers met oog voor SMAAK!
Op zaterdag 23 juni komen er maar liefst drie wijnproducenten uit het wijngebied Rheinhessen (Duitsland) naar de Mariënhof. Ze zijn jong, hip, modern en denken in de smaak van NU. 
In een korte masterclass vertellen ze je alles over het wijngebied voor kwaliteitswijn; Rheinhessen. Ze nemen je mee in hun visie, passie en verhalen. Uiteraard gaan we proeven, en vergelijken. Riesling, Weissburgunder, Grauburgunder, Chardonnay, Silvaner, Spätburgunder, St. Laurent, Merlot, Cabernet Sauvignon, Frühburgunder en meer!
Grijp deze kans en proef de drie signaturen van deze drie jonge wijnmakers, waar we nog heel veel meer van zullen gaan horen!

Voor meer informatie en inschrijven klik hier

View Event →
Olijfolie proeverij
Jun
14
7:30 PM19:30

Olijfolie proeverij

Wat is olijfolie nou precies, waar komt het vandaan, waarom is het gezond, wat kun je ermee? Wat is goede, wat minder goede en wat is slechte olijfolie en hoe herken je de verschillen? In deze workshop krijg je eerst een presentatie, gevolgd door een proeverij. Na deze proeverij ken je de basistechnieken van het proeven van olijfolie en zul je nooit meer de verkeerde olijfolie kopen.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier

View Event →